TRÄNING

Igår så började jag ännu ett nytt liv här i Malmö....TRÄNING!!
Har skaffat mig en PT Jeanette som i 3 månader 3 ggr i veckan ska köra hårt med mig.
Igår blev det rygg, bicep, mage & rodd i max puls.
Idag har vi kört axlar, rygg, triceps & 1 h powerwalk.
Kan säga att det gör ont....ont precis över allt....kan inte förstå när jag ser mig själv i spegeln att jag kan ha tillåtit mig själv att förfalla så....från att ha tränat 2 pass om dagen 7 dagar i veckan till att inte träna alls...& jag har ABSOLUT ingenting att skylla på...
Jag har provat flera ggr dom senaste åren att komma tillbaka med träningen men motivationen har varit långt ifrån på topp...MEN nu känns allt annorlunda...känns som att mycke har trillat på plats sen jag flyttade hit till Malmö.
Gymmet vi tränar på liknar det gamla gymmet i Krstd som jag tränade & jobbade på för länge sedan...med en massa fria vikter & super trevliga människor...& ingen bryr sig hur den andre ser ut...
I morgon blir det dag tre...& ben står på schemat...längtar redan!!
Nu lite mat & soffan!!

6 mån

Sex månader i Malmö...attans vad tiden går!!
Har hunnit med SÅ mycket så att det känns som mycket längre...har ett jobb som jag stormtrivs med, nya vänner både på jobbet & utanför...allt är så mycket lugnare & coolare här.
I onsdags va jag med några på jobbet på Malmö arena & såg Malmö RedHawks möta Södertälje...en ganska tråkig tillställning när det gällde hockeyn som dock Malmö vann med 3-2 efter straffar.
En STOOOOOR eloge till RedHawks som kvällen till ära spelade i Rosa dräkter & Rosa strumpor...& stödde Bröstcancer månaden oktober!!
Är SÅ jävla STOLT att vara Malmö bo av SÅ många anledningar!!

HÖST i Malmö

Så har hösten kommit till Malmö...solen skiner & det är 13-14 grader...blåsten biter i kinderna & näsan rinner... Inte så att sommaren direkt har varit här...men hösten är definitivt här nu...lövens färger skiftar i alla dess underbara färger & jag måste erkänna att det är lite mysigt.
Igår kväll satt pappa & jag på Lilla Torg & åt middag på uteserveringen utan jacka...& med tre brännare så var det riktigt skönt.
Nu väntar en låååååååång tid med kyla...har bunkrat upp med en massa värmeljus & varje dag så tänder jag ljus & sitte uppkrupen i soffan & bara njuter av lugnet.
Mår TOPPEN här i Malmö & mitt liv går på helt rätt håll...livet är helt enkelt vad man gör det till!!

Amiralen

Amiralen det är där jag uppehåller mig varje vecka torsdag-lördag & jobbar på Robert Gustafssons show. Både showen & jobbet får TOPP betyg!!
Jämför så klart det med Hamburger Börs & måste erkänna att detta är SÅ mycket bättre...lugnt & för varje dag blir det mer & mer organiserat...chefer & personal är ett & alla kan göra sin röst hörd.
Finns säkert en anledning till att Robert Gustafsson valde just Malmö för sin 25 åriga jubileumsrevy *blink*
Showen får toppbetyg, så även mat & personal...dricksen ja där finns inget att klaga på...Malmö är helt enkelt bättre...men det visste jag redan när jag flyttade hit.
Visst saknar jag Stockholm men då är det mina vänner jag saknar...inte staden...allt är SÅ mycket coolare & lugnare här & stressen är långt borta.
Nu tar jag ett glas rött innan 13 h passet i morgon lördag...eller snarare idag...
Natti Natti!!

RSS 2.0