Tillbaka...

Då va jag tillbaka i Malmö efter fyra dagar i Stockolm med tjejhäng, jobb, vinst på en häst 1200 kr vart det & ingen ska jag dela med *LER*, bra dricks & en massa underbara minnen...men kjag kan ärligt erkänna att jag saknar inte Sthlm ett dugg...Sthlm är ett avslutat kapitel för mig!!!
I söndags åkte jag hem bara för att slänga in väskan & byta till en ny...sen tog jag tåget över bron till kärleken...solen sken & livet lekte där borta.
Nu är jag tillbaka t Malmö för att jobba i dagarna fyra i utebaren på C & G innan jag åker till kärleken igen. Saknar honom hela tiden fast att vi ses mer nu än någonsin...snart tio månader & det känns bra i hjärtat!!

Livet leker

Livet leker & jag är i Sthlm hos BÄSTA FINASTE vännen Majja Star!!! Jag mår så jävla bra & mitt liv är LOVELY på ALLA plan!!
Känns underbart att känna att jag är klar med Sthlm & inte alls längtar hit...fast det att det är LOVELY att träffa alla mina sweet heart *LER*

PARKEN

Idag (läs igår) va jag i Parken med min kärlek...ja inte Parken parken utan Parken FC Köpenhamns hemma arena.
Där va jag för första gången & vilken arena...där har ingen arena i Sverige en chans!!
Vi såg FCK möta Midtjylland & FCK vann med 5-2.
Dit vill jag fler gånger vilken känsla...utanför Parken fanns massor av små stånd/barer där man sålde öl & sprit ...korvstånd & sköna danskar, inne på Parken fortsatte öl & korv att säljas. Det enda som i mina ögon är lite irreterande är att man får röka inne på hela Parken & det suger för oss som har astma...men men jag får helt enkelt ta seden dit jag kommer dom är ju ändå danskar liksom. Det va i alla fall en SUPER sweet kväll!!
Nu dax att sussa kudden...Natti Natti!!

Dagarna bara flyger...

Dagarna bara flyger iväg här i min nya hemstad. LER varje dag jag vaknar att jag tog beslutet att flytta hit.
I helgen va kärleken här & vi gjorde stan, kollade Eurovision song contest...vilken va en stor besvikelse. Hade inte sett den på många nånga år. Jag & ♥ sa att om både DK & SE gick till final så skulle vi se Eurovision song contest (skämtsamt ska tilläggas) så där satt framför tv'n med tacos & Corona...& attans va besvikna vi blev, den ena låten va sämre än den andra & till slut stod Azerbaijan som segrare...ett skämt eller en lorte sang som min skat sa...men får väl gratulera att det är svenskar som har skrivit sången...
GRAAAAAATTIS Eric Saade för en väl förtjänad 3:e plats....dax dock att lägga ner skiten!!!
På söndagen va det dax för en heldag av sport för mig & ♥: först va det öl på Möllan sen Swedbank Stadion för att se mitt älskade MALMÖ FF möta Örebro, sen hem för att se ett annat lag i mitt hjärta LIVERPOOL möta Tottenham & i kväll ska SVERIGE krossa Finland i VM =)))))) Nu blev det inte riktigt den glädje dagen som jag hade hoppats men mitt ÄLSKADE MALMÖ FF vann så en vinst av tre möjliga va sådär...
På måndagen va det så dax att att sluta med alkoholen & äta GI....PW minst 1 h sju dagar i veckan & so far so good, 10 kg minus på vågen it is...om ♥ kan sluta röka så kan jag banta...NO PAIN NO GAIN!!!
Jag & kärleken på Möllan innan match!!
Min frukost/lunch dag 1 & 2!!

Jobb dax

Äntligen är det helg & dax för mig att börja jobba lite efter en månads ledighet. Det har dock varit rätt skönt att varit ledig med tanke på flytten...har fått en massa gjort & min lägenhet är nästan helt klar, av 48 flyttkartonger återstår nu bara fyra. Har bott här i 3 veckor nu men det känns som många fler, jag bara älskar min nya hemstad & allt vad den har att erbjuda.
Ska jobba på Amiralen i kväll & det är Barbados som står för musiken i detta kvällens danspalats.
Nu ska jag strax till stationen & hämta kärleken...ska bli skönt att ha nån att komma hem till i natt. En MYS helg står framför dörren men först jobb.

***SOFFA***

Idag kom äntligen min soffa & mitt soffbord vart en sådär 15000 kr fattigare men det är värt varje krona. Är super nöjd!!
Tyckte dock synd om dom 2 killarna som bar upp allt...5 trappor utan hiss är respekt!!
Nu blir det snart inflyttningsfest på Falsterbogatan....OH YEEEEEEAAAAHHH!!!

Cykel stulen...SUCK!!!

Åkte till DK i söndags till kärleken & cyklade till stationen. Väl hemma igår så är min cykel borta...SUCK...jag HATAR verkligen människor som inte kan skilja på ditt & mitt.
Visst va min cykel inköpt 1990 men jag hade vårdat den som min lilla baby...ingen rost & nästan inte en skråma på den. Jag kan förstå den som tog den om personen har koll på cyklar så va denna en av 150 st som såldes det året & är allstå en specialutgåva...en 12 växlade Crescent med shimano vxl i färgerna rött, grönt & vitt som italienska flaggan & det va VM italien det året...jag va helt kär i den cykeln...HATAR TJUVAR....DÖÖÖÖÖÖÖÖÖ!!!
Efter som jag är lite beroende av en cykel så fick det bli en ny redan igår. Polisen rekommenderade Fridhems cykelaffär & dom va super gulliga...en ny svart Monark blev det & en cykelkorg...alla har cykelkorg i Malmö. Ringde pappa & han lovade ett bidrag till min nya cykel. Få ser hur länge jag får behålla den...är i alla fall försäkrad så att jag första året inte betalar en krona i självrisk.

***Solhäng***

En helt vanlig lördag i Folkets Park *LER*
Åh en vanlig söndag ser det ut så här *LER*

***Blommor***

Fick finaste buketten blommor av kärleken...han är bara BÄST <3

Reflekterar lite...

Reflekterar över dagarna tre som har gått nu när jag har varit hos kärleken i DK.
Usama bin Ladin är död & en hel värld glädjer sig...eller åtminstone nästan en hel värld...finns fortfarande anhängare till detta fanatiska patrask som vi tyvärr delar jord med som sörjer & ska hämnas MEN hämnas ni världen är redo...
Idag fick jag en tidning som är för alla oss som är nya invånare i Malmö...i början av denna tidning är det en kvinna vid namn Gunilla Kondradsson-Mortin, hon är tydligen tf informationsdirektör i Malmö stad, som välkomnar mig till ett av Sveriges mest expansiva områden & så pratar hon på...hon reflekterar över & är stört nöjd med följande: Staden är internationell (det kan jag hålla med till en viss gräns att det är ok). I Malmö finns 172 nationaliteter, lika många som i FN, vilket är unikt (ja det kan jag ju hålla med om att det är unikt men speciellt stolt över det som nybliven Malmöbo är jag INTE)...vi tar fortfarande in alldeles för många invandrare i detta land & så länge vi inte kan ta hand om dom som redan är här & så länge våra barn, gamla & sjuka lider så stäng gränserna för tusan...jag är ju snart en främling i mitt eget land...men så är det ju oxå socialdemokraterna som styr i denna stad *SUCK*
Det finns ju en tydlig trend (om man nu kan kalla det så) att norska FrP (Fremskrittspartiet) kräver en folkomröstning om invandringen, att främligspartiet i Finland fick nästan 20% i valet för några veckor sedan, att dansk folkeparti är så stora som dom är & att Sverige demokraterna bara blir större & större...dax för våra politiker att vakna upp för problemet lär ju knappast försvinna & att stoppa huvudet i sanden hjälper heller inte...
Oj där fick jag all till det...hahahaha
Hockeyn vill jag inte prata om VM är ett skämt när det gäller Sveriges prestation so far men man kan ju alltid hoppas att dom överraskar mot USA & vinner gruppen...annars är nog snart Norge bättre än oss i ALLT!!
Dax att göra kväll med lite gott framför tv'n...ost, kex & lite rosé...för på måndag börjar ett helt nytt bättre liv här...återkommer om mer detaljer senare...
Ha en skön onsdags kväll!!

RSS 2.0